5 must see hotels in Nederland

april 24, 2019 Uit Door Marnix

Overnachtingen zijn er in verschillende soorten, je hebt bed & breakfasts, luxe hotels, budget hotels en ga zo maar door. Al deze accommodaties hebben een ding gemeen, ze willen jou een zo goed mogelijke ervaring aanbieden hetzij door je een goedkope formule aan te bieden of hetzij je te voorzien van zoveel mogelijk comfort en luxe. Toch hoeft overnachten in een hotel of andere accommodatie niet altijd gewoontjes te zijn en al zeker niet als je van plan bent te overnachten in Nederland. Nederland biedt naast de gewone verblijven ook hele speciale alternatieven aan, voor wie zoekt naar iets anders dan anders.

Gemak en comfort

Ben je op zoek naar gemak, originaliteit en comfort? Winkel je graag maar vind je het niet leuk om al dat gewicht weer naar het hotel te sleuren? Dan is hotel Goud & Zilver iets voor jou! Deze verblijfplaats is ideaal als je houd van hotels die goed gelegen zijn. Hotel Goud & Zilver heeft meerdere suites gelegen in de winkelstraat van Gorinchem. Bovendien heeft elke suite van dit hotel een uniek thema die met oog voor detail is afgewerkt.

Spiritualiteit en bezinning

Ben je op zoek naar bezinning of rust? Of hou je er gewoon van om in het mooie Friensland op een originele manier te overnachten? Overweeg dan eens het Westerkerkje. Het Westerkerkje kun je vinden aan de rand van het uitgestrekte landgoed de Eese. Dit kerkje werd in 1935 gebouwd en was voor lange tijd het kleinste houten kerkje van Nederland. Dit authentiek kerkje dat vroeger functioneerde als school wordt sinds 2014 gebruikt voor overnachtingen.

Avontuur en nostalgie

Misschien heb jij als kind wel een boomhut gehad? Kun je het je nog herinneren? Zou je graag die positieve herinneringen weer oprakelen? Vraag je je of hoe het zou zijn als je kon terugkeren naar je kindertijd? Drouwenerzand vakantiepark kan deze droom voor jou waarmaken. Niet enkel kun je slapen in een boomhut, de boomhut is ook gelegen in het vakantiepark. Zo kan jij voor een(of meerdere) dagen weer voelen hoe het is om kind te zijn.

Middeleeuwse ervaringen

Ben je gek op geschiedenis? Zou je graag eens ervaren hoe het voelt om terug naar de Middeleeuwen te gaan? In Groningen kun je overnachten in een huifkar. De huifkar is niet alleen erg comfortabel ingericht, je mag ook kiezen waar je huifkar zal staan. Hierdoor heb je de mogelijkheid verschillende plekjes te ontdekken in het mooie landschap van Groningen.

Plezier en speelsheid

Ben je een wijnliefhebber? Of ben je gewoon heel fantasierijk en heb je je wel al eens afgevraagd hoe het zou zijn in de binnenkant van een wijnvat? Dit wijnvat is natuurlijk niet gemaakt op werkelijke grootte, maar is het toch een originele en ietwat gek alternatief voor een gewone overnachting. De wijnvaten zijn gemaakt voor 4 a 5 personen en is gelegen op de minicamping De Bokkensprong in Zeeland.