Op vakantie met een privé jet

december 6, 2020 Uit Door Marnix

Bijna iedereen droomt er van: Op vakantie met een privé jet. Het reizen als een bekende filmster of andere beroemdheid. Het is dan niet meer nodig om lang te wachten voordat je in een vliegtuig kunt stappen. Daarnaast is er een overschot aan luxe aan boord waar je gebruik van kunt maken. Hoe mooi dit ook allemaal klinkt, niet iedereen kan zomaar op vakantie met een privé jet.

Kleine omvang

Zoals je al aan de naam kunt horen is een privéjet eigendom van iemand. Het is niet een van de vele vliegtuigen van een groot vliegtuigmaatschappen. Een privéjet is gekocht door een particulier die het voor privé doeleinden kan gebruiken. Vaak is een privéjet kleiner dan een passagiersvliegtuig. De omvang is meestal voor 10 passagiers met een luxe uitstraling.

Gebruik van de privéjet
Eigenaren van een privéjet gebruiken het vliegtuig ieder op zijn eigen manier. Het kan gebruikt worden voor zakelijke afspraken. Of op vakantie met een privé jet is ook iets wat veel voorkomt. Het voordeel van het op vakantie gaan met een privéjet is dat je naar bijna elke luchthaven over de wereld kunt reizen. Het bespaart daarnaast een hoop tijd en je bent zomaar aangekomen op je ideale vakantieplek.

Meer bestemmingen
Een ander voordeel tijdens een vakantie met een privéjet is de optie tot meerdere bestemmingen. Met lijnvliegtuigen ben je af en toe beperkt met bepaalde luchthavens en datums waarop je kunt reizen. In Europa alleen al zijn er meer dan 3.000 opties om te landen met een privéjet. Daartegenover zijn er maar 300 plekken waar een passagiersvliegtuig mag landen. Dit betekent dat er meer bestemmingen voor jou zijn om tot rust te komen.

Huur een eigen privéjet
Op vakantie gaan met een privéjet klinkt nog als een verre droom dat is weggelegd voor een top CEO. Maar dit is niet het geval. Wanneer je naar het verre buitenland wilt reizen kun je een privéjet huren. Zo zijn er meerdere aanbieders op het internet te vinden waar dit mogelijk is.

Dynamische prijzen
Grote vliegtuigmaatschappijen gebruiken op dit moment dynamische prijzen waardoor last minute tickets duur kunnen uitvallen. Het is goed mogelijk dat je denkt dat het duur is om een privéjet te huren. Maar wanneer je met een groep van 10 mensen naar op vakantie gaat kunnen de kosten omlaag gedrukt worden.

En hoe geweldig zou het klinken als je tegen vrienden en familie kunt vertellen dat je laatst op reis bent gegaan in een privéjet?