Bezienswaardigheden Albanië —> Drone Video + Top 3 mooiste plekken

november 16, 2022 Uit Door Marnix

Ben je op zoek naar de mooiste bezienswaardigheden in Albanië? Dat klinkt alsof je leuke plannen hebt! Albanië is een fantastisch land als je op zoek bent naar nieuwe reisbestemmingen, die nog niet relatief onontdekt zijn. Maar welke mooie plekken in Albanië moet je nou absoluut bezoeken tijdens de vakantie? Hieronder delen we onze top 3.

Bezienswaardigheden Albanië in beeld

Vond je deze video gaaf? Neem dan eens een kijkje op Drone Me Away voor meer toffe video’s en drone fotografie

  1. Ksamil

Helemaal in het zuiden van het land, ligt Ksamil. Dit is ongetwijfeld een van de mooiste bezienswaardigheden in Albanië. Hier tref je een aantal prachtige stranden, gezellige beachbars en een tropische vakantiesfeer. En het leuke is: een vakantie in Ksamil is ook nog eens relatief goedkoop. Voor een mooi prijsje kun je hier een leuk hotel vinden en genieten van een welverdiende vakantie!

  1. Osum Canyon

Nog zo’n mooie bezienswaardigheid in Albanië is de Osum Canyon. Dit is een diepe kloof waar je schitterend kunt raften en mooie wandelingen kunt maken. Zeker als je van natuur houdt, is de Osum Canyon absoluut een bezoekje waard!

  1. Albanese Alpen

In het noorden van het land, vlakbij de grens met Montenegro liggen de Albanese Alpen. Dit gebergte wordt nog niet overspoeld door het massatoerisme en is een prachtige plek voor outdoor- en natuurliefhebbers. Je kunt er schitterende hikes maken en genieten van adembenemende uitzichten. Daarom kan deze magische plek niet ontbreken in deze lijst met mooie bezienswaardigheden in Albanië.