Trouwen in het buitenland

september 12, 2023 Uit Door Marnix

Het is zover, jij en je grote liefde gaan trouwen. Deze dag moet vlekkeloos verlopen, het vervoer bruiloft moet in orde zijn en de locatie moet uiteraard prachtig zijn. Je bent waarschijnlijk terecht gekomen bij dit artikel, omdat je van plan bent om te trouwen in het buitenland. Wij geven je groot gelijk! Het wordt gegarandeerd een bijzondere bruiloft om nooit te vergeten. Maar aangezien “het buitenland” een vrij brede term is, hebben wij een aantal leuke locaties er voor je uitgepikt.

Mexico, Tulum

Een wit strand en een prachtig uitzicht over de blauwe zee. Zie jij jezelf hier al staan? Dan is deze locatie echt wat voor jou. Tulum is een oude Maya stad en heeft na al die jaren  nog steeds een heerlijke vakantie vibe over zich heen hangen. Het is een bekend backpacker land omdat het ook erg goedkoop is.

Waar staat Tulum op bekend?:

 • Prachtige natuur
 • Cultuur
 • Ruïnes
 • Lokale restaurants
 • Cafés

Nieuw-Zeeland, Zuidereiland

Nieuw-Zeeland, de bestemming voor natuurlijke wonderen. Je kan hier alle soorten vakanties vieren. Of je nou komt voor een avontuurlijke of relaxte vakantie, alles is mogelijk.

 

Waar staat Zuidereiland om bekend:

 • Gletsjers
 • Vulkanen
 • Tropische bossen
 • Prachtige gebergten

 

Lijkt je dit een leuke bestemming voor een romantische bruiloft? Neem dan eens een kijkje naar Abel Tasman National Park. Hier vind je prachtige stranden, bosrijke natuur en wederom een helder blauwe zee.

Hawaii, Kauai

Hawaii, een prachtige bestemming. Ook voor het vieren van je bruiloft, zit je hier zeker goed! Op deze locatie in Hawaii word je omringt door het natuurlijke tropische schoon. Klinkt niet verkeerd toch? De Hawaiiaanse sfeer in combinatie met mooie natuurgebieden, vormt samen een prachtige trouwlocatie. Geniet hier van de rust, ruimte en romantiek.

 

Waar staat Kauai om bekend?:

 • Ontzettend veel natuur
 • Tropisch regenwoud
 • Indrukwekkende landschappen

 

Japan, Tokyo

Tokyo, deze plek kan zonder twijfel niet ontbreken op het lijstje van trouwlocaties in het buitenland. Misschien zie je een commerciële stad voor je, vol met reclame borden. Ja, dat is ook een deel van Tokyo. Maar vergis je niet, tussen deze skyscrapers zitten fantastische plekken. Denk hierbij aan parken zoals Rikugien Garden. Zie je het al voor je? Jullie rijden met jullie trouw auto, deze prachtige plek op. Deze schitterende natuurparken zijn perfect voor het vieren van jullie bruiloft. Zo heb je in Tokyo meerdere plekken waar je kan genieten in alle rust.

 

Waar staat Rikugien Garden om bekend?

 • Prachtige natuur
 • De heuvels
 • De vijvers