De mooiste bestemmingen met kinderen in de maand december

april 15, 2024 Uit Door Marnix

Ben je van plan om met de kinderen op vakantie te gaan in de maand december? Dat klinkt als een avontuurlijke onderneming! Gelukkig zijn er talloze bestemmingen die perfect zijn voor een gezinsvakantie. De website voor familiehotels genaamd Kindvriendelijke.nl heeft zelf een grondig onderzoek uitgevoerd om de meest geschikte bestemmingen te vinden voor de maand december. Dit betekent dat je keuze hebt uit een breed scala aan opties, afgestemd op verschillende interesses en voorkeuren. Het onderzoek biedt waardevolle inzichten en suggesties, zodat je de perfecte bestemming kunt vinden die aansluit bij de behoefte van jouw gezin. Het kan een geweldige ervaring zijn om samen met de kinderen nieuwe plekken te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Mooie vakantiebestemmingen in de maand december

  1. Zanzibar: Zanzibar is wellicht niet de eerste bestemming waar je aan denkt wanneer je met kinderen op vakantie wilt gaan, maar dit prachtige land wordt niet voor niets de parel van de Indische Oceaan genoemd! In december schittert Zanzibar met aangename temperaturen, variërend van minimaal 22 graden Celsius tot gemiddeld 33 graden Celsius. Dit betekent dat je kunt genieten van heerlijk warm weer, perfect voor ontspanning op de prachtige stranden en het verkennen van de betoverende omgeving. Met kinderen kunnen jullie samen de kleurrijke lokale cultuur ontdekken, snorkelen in de kristalheldere wateren en genieten van de verrukkelijke lokale gerechten. Zanzibar biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!
  2. Kaapverdië: Wist je dat Kaapverdië nog wacht om door talloze gezinnen ontdekt te worden? Met zijn betoverende eilanden en ongeëvenaarde schoonheid is Kaapverdië een ware oase van rust en avontuur. Hier vind je een overvloed aan weelderige All Inclusive resorts, die zorgen voor een zorgeloos verblijf voor het hele gezin. Bovendien biedt december een perfecte ontsnapping aan de kou, met temperaturen die rond de 26 graden Celsius schommelen. Het is een uitnodiging om te genieten van warme zandstranden, te snorkelen in kristalheldere wateren en te genieten van de lokale lekkernijen terwijl je de unieke cultuur van dit paradijselijke land ontdekt. Kaapverdië wacht geduldig om haar geheimen te onthullen aan gezinnen die op zoek zijn naar een magische vakantie-ervaring.
  3. IJsland: IJsland is een perfecte bestemming voor een buitengewoon avontuur met de kinderen! In december is de kans groot dat je ’s ochtends ontwaakt onder een magisch noorderlicht, wat een onvergetelijke ervaring is voor het hele gezin. Huur een auto en verken het adembenemende landschap van IJsland op zijn best! De meeste hotels bieden ook zwembaden met thermaalbaden, waardoor je zelfs in de koudere maanden kunt genieten van een heerlijk warme duik. Dit betekent dat je na een dag vol avontuur en ontdekkingen kunt ontspannen in het warme water, terwijl je geniet van het spectaculaire uitzicht op de winterse wonderen van IJsland. Het is een reis die jullie allen voor altijd zullen koesteren!
  4. Dubai: Voor wie van luxe houdt, is Dubai absoluut the place to be! Hoewel de zomermaanden voor Nederlanders vaak te warm zijn in Dubai, biedt de maand december een aangename ontsnapping met temperaturen rond de 23 graden Celsius. Dubai staat bekend om zijn weelderige accommodaties en in deze stad vind je een overvloed aan kindvriendelijke hotels, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen. Terwijl ouders genieten van de luxe faciliteiten en het bruisende stadsleven, kunnen kinderen zich vermaken met een scala aan activiteiten en entertainment opties die speciaal zijn ontworpen voor jonge gasten. Dubai belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden, waar zowel ouders als kinderen volop van zullen genieten!
  5. Cuba: Als je op zoek bent naar een bestemming die cultuur, geschiedenis, zon, zee en strand combineert, dan is Cuba een absoluut prachtige keuze, vooral in de maand december. Met een gemiddelde temperatuur van 24 graden Celsius biedt Cuba het perfecte klimaat om te genieten van alle geneugten die het eiland te bieden heeft. Van de kleurrijke straten van Havana tot de paradijselijke stranden van Varadero, Cuba betovert bezoekers met zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en adembenemende landschappen. Of je nu de lokale bezienswaardigheden wilt verkennen, wilt ontspannen op de witte zandstranden of wilt genieten van de levendige Caribische sfeer, Cuba heeft voor elk wat wils. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden die al je zintuigen zal prikkelen!
  6. New York: Wie heeft New York niet op zijn bucketlist staan? Vooral in de maand december komt de stad helemaal tot leven met prachtige kerstmarkten en een betoverende kerstsfeer die je nergens anders vindt! Het is dé tijd van het jaar waarin New York schittert met twinkelende lichtjes, prachtig versierde straten en een bruisende sfeer vol feestelijke vreugde. Houd er echter rekening mee dat het in december behoorlijk fris kan zijn in de stad, dus zorg ervoor dat je dikke kleding inpakt om warm te blijven terwijl je geniet van alle magische kerst activiteiten die New York te bieden heeft. Het wordt een reis om nooit te vergeten, vol met onvergetelijke ervaringen en betoverende momenten die je hart zullen verwarmen!
  7. Sri Lanka: Laat je betoveren door de prachtige natuur en de uitgestrekte stranden van Sri Lanka! Dit land staat bekend om zijn warme gastvrijheid en dat maakt het een ideale bestemming voor een fijne familievakantie. Of je nu wilt genieten van de weelderige groene landschappen, de betoverende tempels wilt verkennen of wilt ontspannen op de uitgestrekte zandstranden, Sri Lanka biedt voor elk wat wils. Laat je verwennen door de lokale keuken, verken de levendige markten en maak kennis met de rijke cultuur van dit prachtige land. Een vakantie in Sri Lanka belooft een onvergetelijke ervaring te worden, gevuld met kostbare momenten die je samen met je familie zal koesteren!
  8. Egypte: Een reis naar Egypte in december? Zeker weten! Hoewel de zon misschien minder uren schijnt dan in andere seizoenen, biedt december nog steeds een respectabele gemiddelde van 9 zonuren per dag, waardoor het een uitstekende keuze blijft voor een zonnige vakantie. Bovendien zijn er talloze All Inclusive hotels met uitgebreide kinderfaciliteiten, waardoor het de perfecte bestemming is voor gezinnen. Terwijl ouders genieten van de ontspannen sfeer en de culturele schatten van Egypte, kunnen kinderen zich vermaken met een scala aan activiteiten en entertainment opties die speciaal zijn ontworpen om hen te vermaken. Van avontuurlijke excursies naar historische bezienswaardigheden tot spetterende waterparken en kindvriendelijke stranden, Egypte biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring voor het hele gezin, zelfs in december!

Vakantie met kinderen in de maand december

Het is geweldig om te zien dat er zoveel prachtige bestemmingen zijn waar je met kinderen op vakantie kunt gaan! Of je nu op zoek bent naar zon, strand, cultuur of avontuur, er is voor elk gezin wel een perfecte plek te vinden. En met de overvloed aan tips voor kindvriendelijke hotels op de website, hoef je niet langer eindeloos te surfen op verschillende websites. Alles wat je nodig hebt om je ideale vakantie te plannen, vind je hier op één plek. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de familiehotels voor inspiratie voor je aanstaande vakantie.